20.10.2014 15:00

GRAWE CARAT - 10 ANI PE PIAȚA DE ASIGURĂRI DIN MOLDOVA

Incertitudinile vieții pot fi asigurate. Oamenii care au înțeles acest lucru au devenit clienții companiei ”GRAWE Carat Asigurări” - prima companie din Moldova care a introdus conceptul și produsul asigurărilor de viață.

GRAWE Carat și-a început activitatea în Moldova acum zece ani, pe o piață absolut reticentă la produsul asigurărilor de viață, însă pe parcurs a câștigat încrederea clienților. Numărul celor care au contractat acest tip de polițe este într-o permanentă ascensiune. Doar în prima jumătate a anului curent, compania a semnat peste 50 de contracte prin care asigură clienților protecție financiară pe termen lung. Chiar de aniversarea sa, GRAWE Carat a achitat sumele asigurate pentru primii săi clienți.

Este un an al aniversării și suntem mândri că clienții care au avut încrederea de a plăti primele timp de 10 ani, acum începând cu luna octombrie, își vor primi sumele asigurate și participarea la profit.

"Creșterea, cât și volumul primelor și a numărului de clienți a fost în jur de 90%, fiindcă am lucrat cu clienți care au avut încrederea în partenerii și compania noastră", a declarat Veronica Malcoci,
directorul ”GRAWE Carat Asigurări” SA.

Veronica Malcoci susține că succesul de pe piața din Moldova poate fi atribuit echipei GRAWE Carat, partenerilor, dar și acționarului principal care are o experiență de peste 186 de ani în Austria.

Comentarii