23.11.2016 09:16

Campania „Cadoul din cutia de pantofi”

O banală cutie de la încălțăminte poate aduce multă bucurie pentru un copil. Asta o demonstrează fundația „Ajută un om”, care a lansat astăzi campania „Cadoul din cutia de pantofi”.

Astfel, cei care vor să aducă magia sărbătorilor de iarnă în sufletele unor copii nevoiași vor avea la dispoziție aproape o lună pentru a se transforma în Moși Crăciun.

Organizatorii menționează că sînt binevenite orice produse pentru copiii de pînă la 15 ani, cum ar fi haine, dulciuri, rechizite și chiar produse de igienă. Chiar în primele clipe după lansare, primii donatori s-au grăbit să aducă la punctele de colectare cutiile frumos împachetate.

„Pentru că vine Crăciunul și e sărbătoarea cea mai frumoasă a anului, vrem să fie toți copiii fericiți, la fel cum sînt ai noștri. S-ar putea să fie încă un copil mai fericit decît a fost ieri”.

„Chiar am fost nevoiți, din punct de vedere moral și civic, să reacționăm la această noutate, să oferim din partea familiei noastre nou-create și tinere, care, la fel, avem un și noi un copilaș, un băiețel de trei luni, vrem să transmitem și noi celor care, într-adevăr au nevoie de lucruri noi, să se bucure și ei atunci cînd, din păcate, viața pentru început le-a luat o căldură oarecare”.

„Sînt copii nevoiași, care au nevoie de ajutorul nostru. Și această cutie, spre exemplu, este pentru un băiețel și sperăm să-i fie de ajutor și să se bucure de darurile notare”.

În acest an, și moldovenii aflați peste hotare vor avea ocazia să participe la această campanie. În acest sens, organizatorii urmează să creeze o platformă online.

„Ne scrie foarte multă lume de peste hotare: cum am putea să vă transmitem cutia, cum am putea să vă transmitem bani să facem aceste cutii din partea noastră? Pe o platformă online com avea un cont unde lumea va putea să doneze. Respectiv, noi vom lua banii, vom merge la magazin, vom cumpăra toate lucrurile necesare, vom face cadourile și le vom da din numele lor”, a menționat Doina Cernavca, preşedintele fundației „Ajută un om”.

Cutiile cu daruri pot fi aduse pînă pe data de 20 decembrie în mai multe localuri din capitală.

SURSA

Comentarii