31.10.2016 09:01

Termen concret de finalizare a bulevardului Ștefan cel Mare

Lucrările pe artera principală a orașului Chișinău, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt, sînt în toi.

Cu toate acestea, calitatea lucrărilor înfăptuite lasă de dorit, fapt ce îl nemulțumește și pe primarul capitalei, Dorin Chirtoacă.

„Vedeți încă odată ce ați făcut pe porțiunea din fața statuii lui Ștefan cel Mare și Sfînt! Sînt foarte multe rosturi între straturile de asfalt. Calitatea trebuie verificată la expertiză, dar o anumită porțiune mi s-a părut deja puțin erodată și rosturile nu tocmai bine făcute. Cel puțin ca aspect nu arată bine și mai ales în fața statuii lui Ștefan cel Mare”, a s-a adresat Chirtoacă responsabililor de reparația bulevardului.

Edilul a dispus să fie revăzută porțiunea în cauză și refăcută. În ceea ce privește termenul de finalizare a lucrărilor de reabilitare a bulevardului, primarul le-a impus o dată anume, în caz contrar lucrătorii vor fi concediați:

„Este bulevardul Ștefan cel Mare, pe Ștefan cel Mare îl comemorăm la 2 iulie, însemnați-vă această dată! Ori este gata pînă atunci, ori ne despărțim! Este un termen mai generos chiar decît cel prevăzut în proiect, dar să fie totul pus la punct la milimetru, de la un capăt la altul”, a menționat edilul.

SURSA

Comentarii