05.06.2014 15:18

MBC - O NOUĂ ERĂ ÎN TELEVIZINEA DIN MOLDOVA

Ne-am propus impreuna sa va aducem la ecran in fiecare o zi o singura vedeta- informatia precisa, corecta, impartiala si utila. Impreuna formam echipa postului Moldovian Business Channel, unde interesul afacerilor, al businesului, se intersecteaza cu interesul fiecarui cetatean al tarii, iar mesajul televizat devine un bun prieten.

Astfel, informația clară va fi dublată și de claritatea imaginii, pentru că suntem printre putinele posturi de televiziune din Moldova care emite 24/24, in regim High Definition. Intr-un sistem in care criza de modele demne pentru societate a devenit tot mai evidenta, iar menirea capitalismului este profanata de sistemul politic si interesele meschine, venim cu o abordare cardinala a regulilor businessului atat incat societatea sa nu fie depasita de realitate. Astfel, vom pune echilibrul si onestitatea in slujba telespectatorului.

Asa cum traim in RM, iar piata mediatica de la noi a devenit un subiect al disputelor politice si al conflictelor de interese, fondatorul MBC este persoana care nu se ascunde dupa cortina. Fiind si om de afaceri, Valeriu Plesca spune ca aceasta televiziune vine sa de-a glas breslei care pana acum a fost ignorata, ce a Businessului.

Fiind primul canal tv de business, vom avea în vizor zilnic toate miscarile pe piata valutara, vom analiza situatia ramurilor din economie, iar problemele mediului de afaceri vor deveni un reper al misiunii pe care ne-o asumam. Toate in talk show-ul nostru, realizat de Rodica Rusu. In aceasta emisiune, interesul tau, va fi luat in considerare.

Comentarii