08.10.2014 09:18

POȘTA MOLDOVEI ÎȘI MĂREȘTE POTENȚIALUL: VA AVEA O PROPRIE BANCĂ

Foto: moldovenii.md


Autoritățile intenționează să instituie o Bancă a Poștei Moldovei. O declarație în acest sens a fost făcută de ministrul Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, Pavel Filip.

Ne propunem să creăm o Bancă a Poștei Moldovei, având în vedere rețeaua capilară de oficii poștale, aceasta ar putea deveni o instituție financiară puternică și de încredere în rândurile populației”, a declarat oficialul.

Potrivit unui comunicat de presă, remis de către Ministerul Tehnologiilor informaționale, între serviciile pe care Poşta poate miza pentru dezvoltarea sa viitoare se numără curieratul rapid, transportarea trimiterilor poştale la destinaţie în orice colţ al ţării, dezvoltarea serviciilor financiare și prestarea serviciilor electronice la oficiile poștale în baza principiului ghișeul unic. Poşta are capacitatea şi potenţialul de a fi o întreprindere profitabilă, cu care angajații săi să se mândrească. Pe lângă strategii și politici, Ministerul de resort își propune să întreprindă acțiuni concrete pentru a îmbunătăți viața oamenilor, se mai spune în comunicat.

Comentarii