02.03.2015 15:40

Prima ediție a Salonului Divin! Cum se produce și se consumă corect un divin

Prima ediție a Salonul Divin a fost organizată vineri, 27 februarie, la unul dintre restaurantele din capitală. Evenimentul s-a desfășurat sub egida Oficiului Național al Viei și Vinului, și a Asociației Producătorilor de Divin și Brandy din Moldova.

Prima ediție a Salonului Divin a avut scopul de a promova cultura de consum a divinurilor de calitate, în conformitate cu politicile Strategiei de Marketing și Promovare Wine of Moldova, document, elaborat cu suportul proiectului USAID CEED II, și care include analiza și segmentarea piețelor țintă de export, identifică poziționarea de produs, mesajele de comunicare și obiectivele de marketing.

Sommelierul român Cătălin Păduraru, a oferit un master-class pentru vizitatorii salonului, care au aflat despre metodele de producere a divinurilor de calitate și au învățat să deguste corect un divin, apreciindu-i aroma distinctă și calitățile gustative. Spre degustare au fost propuse cele mai bune divinuri de colecție de la 9 companiii vitivinicole: Euroalco, Castel Mimi, Bardar, Vismos, Călărași Divin, Aroma, Ungheni Vin, Colus Vin și Barza Albă.

Comentarii