15.11.2016 10:15

Protestele împotriva alegerilor continuă și astăzi la Chișinău

Protestatarii de ieri, care au scandat lozinci de unire cu România și au tăiat stema Moldovei de pe drapelul statului, își vor continua și astăzi protestele.


Deși susțin că ar fi împotriva rezultatelor alegerilor prezidențiale, aceștia protestează cu drapelul României, informează NOI.md.

Protestul va începe la ora 11.00 la Liceul Teoretic „Gheorghe Asachi” din capitală. Organizatorii continuă să îndemne persoanele ce li se vor alătura să protesteze în mod pașnic.

Reamintim că ieri, același grup de tineri și-au început acțiunile de protest folosind drapelul României, în Piața Marii Adunări Naționale, după care s-au îndreptat spre Comisia Electorală Centrală, iar la final au ajuns la monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfînt.

Internauții însă se declară nemulțumiți de aceste proteste, deoarece organizatorii lor contestă rezultatele scrutinului prezidențial, iar mulți participanți la manifestații fac propagandă pentru unire. Din acest motiv, mulți refuză să participe și îndeamnă organizatorii să se mai gîndească la ceea ce fac:

„Dacă veți pune accent pe unire, s-a dus cu susținerea în masă. Nu vă dați seama că astfel faceți mai mult rău decît bine protestelor legate de fraudarea alegerilor? Păcat, ați putut fi sute de mii.”

„Noi cerem altceva, noi vrem altceva ACUM!!! ODIP, ajunge! Eu sper că liderul vostru să se mai gîndească o dată ori vom face proteste diferite”.

„Nu-mi este clar acest protest în fața Liceului «Gh. Asachi», de aceea nu voi participa. Cu atît mai mult dacă vor fi prezente drapele ale României. Nu facem unire!!!”.

SURSA

Comentarii