31.07.2014 13:45

SFINȚENII ALESE LA MĂNĂSTIREA CIUFLEA

La Mănăstirea Ciuflea din capitală au fost aduse icoană făcătoare de minuni cu chipul Maicii Domnului, moaştele Sfinţilor Mucenici Dimitrie şi Gheorghe, şi cele ale Sfântului Ierarh Nicolae. Relicvele sfinte au fost aduse din Italia și se vor afla în Moldova până pe 1 septembrie.

Preotul mănăstirii Ciuflea spune că Icoana Maicii Domnului cu trei maini, alături de alte relicve sfinte au fost readuse la mănăstire la solicitările credincioșilor. La intrarea în mănăstire, acestea au fost purtate pe sus, deasupra oamenilor veniți să se închine și să se roage la sfintele moaște.

La Mănăstirea "Sfântul Teodor Tiron" din capitală, datorită oamenilor de bună credință sunt aduse mereu diferite relicve sfinte. Astfel, alături de sfintele moaște a fost posibilă și aducerea icoanei sfântului Nicolai.

Enoriașii, auzind de prezența relicvelor, au venit la sfântul lăcaș să se închine și săse roage pentru binele lor, al copiilor dar și pentru pace în țară.

Moaştele aduse la Mănăstirea Ciuflea se vor păstra aici până la 1 septembrie. Doritorii de se închina sfintelor moaște, au posibilitatea să o facă în fiecare zi, de dimineață până seară, până la ultimul credincios.

Comentarii