09.11.2016 15:16

Burse Erasmus pentru studenții de la UTM, de 2250 de euro

Studenții de la Universitatea Tehnică din Moldova au șansa să cîștige burse de 2250 de euro.

Pentru aceasta, ei trebuie să se înscrie la concursul pentru mobilități academice la Universitatea Politehnică din Timișoara, în cadrul programului Erasmus+ KA 107, informează NOI.md.

Bursele sînt oferite pentru o perioadă de 90 de zile, două la număr, pentru studenții de la toate ciclurile de studii și două burse pentru personalul didactic (mobilitate de predare) a cîte cinci zile.

Dosarele pot fi depuse la responsabilii de relații internaționale din cadrul facultății, iar selecția candidaților la mobilitate se va organiza în cadrul Serviciului Relații Internaționale.

Dosarele trebuie să conțină o cere tip adresată decanului facultății, care va fi înregistrată la secretariatul facultății; copia pașaportului; adeverința de student; certificat academic; o scrisoare de intenție; CV-ul.

La fel, studentul trebuie să dețină cetățenia Republicii Moldova sau cetățenia unei țări participante la Programul Erasmus+; să aibă rezultate academice bune în anul universitar anterior și în ultima sesiune de examene; să aibă toate examenele promovate.

Rezultatele finale de selecție a candidaților vor fi anunțate de Universitatea Politehnică din Timișoara, România.

SURSA

Comentarii