22.10.2015 08:05

Vezi cum se distrează și cât cheltuie fiul ex-premierului Vlad Filat (POZE)

Șampanie de 500 de euro sticla, camere de hotel de 660 de euro pe noapte și note de plată care ajung până la 100.000 de euro. Atât costă, de regula, distracția la stațiunile de odihnă din Saint Tropez.

Pe una dintre cele mai scumpe plaje ale regiunii Nikki Beach a fost observat fiul fostului premier al Republicii Moldova, Luca Filat. Pe pozele publicate pe rețeaua de socializare Facebook se poate observa că tânărul, care acum are 19 ani, în compania prietenilor se stropește cu șampanie, și nu oarecare, ci ”Dom Perignon”, valoarea căreia este de 500 de euro, conform pricelist-ului publicat pe site-ul oficial al stațiunii. Din imaginile de mai jos identitatea tânărului este confirmată prin comentarii chiar de prietenul său Yurii Pervac, cu care apare în poze.

Pare ciudat faptul că fiul fostului premier al unei din cele mai sărace țări din Europa a ales să-și petreacă vacanța anume într-un astfel de loc! Totuși, imaginile nu mint. Pe una din poze, Luca Filat este la Nikki Beach, în compania prietenilor lângă o masă, cu aproximativ 15 sticle de Dom Perignon.

Pare și mai neobișnuit faptul că luxul, care și-l permite fiul lui Vlad Filat nu se termină doar cu vacanțe pe picior larg. Pe câteva poze, publicate pe Facebook de prietenul său, Yurii Pervaca, se observă că Luca Filat poartă articole vestimentare, la care tinerii din Moldova nici nu îndrăznesc să viseze, cum ar fi curea Zilli, brand a căror curele costă aproximativ 3500 de euro.

Reamintim că, Nikki Beach este considerată una dintre cele mai luxoase plaje din lume, vestită prin programul său activ de enetertainment, ce combină cluburi, restaurante de cinci stele și cele mai scumpe magazine de haine.

Este locul preferat pentru odihnă a celor mai vestite vedete din lume. Pe pozele publicate pe pagina oficială Nikki Beach Saint Tropez se regăsesc actorii Halle Berry, Nicole Kidman, Ryan Gosling.

Menționăm că tatăl lui Luca Filat, ex-premierul Vlad Filat, în prezent este învinuit de faptul că ar fi implicat direct în fraudele de la Banca de Economii, fapte de corupție și trafic de influență. Pe 15 octombrie 2015, la prima ședință a Parlamentului din sesiunea toamnă-iarnă, lui Vlad Filat i-a fost retrasă imunitatea parlamentară cu votul a 79 din totalul de 101 de deputați, în urma căruia judecătoria a decis să i se acorde 30 de zile de arest.

Comentarii