Știri retrospectivă

Știri retrospectivă
Știri retrospectivă
  • Vineri
  • 20:00

La Știri Retrospectivă vă propun să revedem împreună cele mai importante subiecte din cursul săptămânii. Desigur, nu este o simplă sinteză a celor întâmplate, întrucât subiectele sunt însoțite de detalii care nu se regăsesc în reportajele și știrile difuzate. De asemenea, comentariile care le însoțesc vin să aducă mai mult echilibru și să analizeze la rece anumite situații, decizii și procese economice.

Deși nu putem trece cu vederea unele evenimente social-politice cu relevanță, Știrile Retrospectivă se orientează și pun accent pe faptele și fenomenele economice. De aceea, mai mult de trei sferturi din emisiune sunt dedicate anume știrilor din domeniul economic, iar uneori aceste subiecte ocupă integral spațiul emisiunii. Iar de fiecare dată, în a doua jumătate a emisiunii discutăm cu un invitat cel mai important și impetuos eveniment care a marcat săptămâna.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/mbc.md/modules/shows/vfiles_constructor.php on line 72

Cea mai recentă ediție

 

12.10.2015 08:58

09.10.2015 Știri retrospectivă

Vă propun un dialog cu doctorul în economie, Gheorghe Costandachi despre puterea juridică a Comisie speciale privind selectarea candidatului la funcția de guvernator al BNM, care este puterea de decizie a societății civile în cadrul acestei comisii, dacă termenul de 20 de zile este suficient ca să fie ales un guvernator profesionist și, cel mai important, apolitic. 

Sondaj

Nu există nici un sondaj.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function generate_hot_faces_of_show() in /var/www/mbc.md/modules/shows/templates/hot_faces_of_show_template.php:2 Stack trace: #0 /var/www/mbc.md/templates/show_page_template.php(75): include_once() #1 /var/www/mbc.md/interfaces/default.php(64): include('...') #2 /var/www/mbc.md/content.php(654): include('...') #3 /var/www/mbc.md/index.php(78): include_once('...') #4 {main} thrown in /var/www/mbc.md/modules/shows/templates/hot_faces_of_show_template.php on line 2