Business Factory

Business Factory
Business Factory
  • Sâmbătă
  • 20:00

“Business Factory” – primul reality show de business din Moldova, începe cel de-al doilea sezon!

Postul de televiziune MBC provoaca tineri cu suflet neliniştit, caracter puternic, multă ambiţie să devină eroii primului reality show de business din Republica Moldova- “Business Factory 2”!

Multă adrenalină și multe emoții, dar și un mare spirit de concurență. Timp de opt săptămâni, sub stricta supraveghere a mentorilor noştri, participanții vor implementa toate instrumentele necesare ca să își dezvolte abilitățile manageriale. Săptămână de săptămână îi vom provoca, îi vom pune la încercări și le vom testa capacitățile. De asemenea, le vom monitorizăm fiecare pas, cum îşi fac temele pe acasă, cum atrag clienți, cum răspund provocărilor noastre și cum luptă pentru a-și atinge scopul. Va fi o luptă acerbă, pentru titlul de cel mai bun manager, dar si pentru premiul cel mare de 50.000 de lei! Cine va fi cel mai tare si cine ar putea fi în vizorul marilor companii din R. Moldova, vom afla pe parcusul proiectului.

Vă reamintim, că primul sezon “Business Factory” s-a bucurat de un mare succes! Căștigătorul primului sezon – Ilie Crețu, a reușit să acumuleze din propria afacere de construcții, aproape 71 de mii de lei. Atentie- în doar 8 săptămâni! Și ceilalți 6 participanți sunt acum niște buni antreprenori, care deja simt gustul dulce al profitului afacerilor sale.

Ana Maria Cojocaru deja și-a deschis propriul show-roomn, unde vinde decor textil și ceramic pentru casă. Arcadie Scobioală, care a fost favoritul MBC, cu pași repezi, își dezvoltă afacerea cu pahare publicitare, iar clienții nu încetează să apeleze la serviciile sale. Dan Budici, elev, dar cu mari ambiții de antreprenor – comercializează țigări electronice. Irina Rogojina, prestează servicii de Personal Concierge pentru turiști, grație afacerii sale, Moldova transpune în ochii celor veniți de peste hotare în culori mult mai aprinse. Valeria Cosonea, vinde timpul! J Adica ceasuri, care sunt în mare vogă în rândul studenților și nu doar. Și, ultimul, dar nu cel din urmă- Viorel Barbănouă, care face event management & promovare creativă.

Toți acești 7 tineri au trecut școala noastră de business. Acum ei sunt cartea de vizită al primului sezon “Business Factory”- lucru de care ne mândrim enorm.

Așadar, ei au demonstrat că – se poate! Poți să devii un bun antreprenor, dar poți să devii și un bun manager! Cum? Ve-ți afla într-un timp foarte scurt doar la MBC! Nu pierde Business Factory 2!


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/mbc.md/modules/shows/vfiles_constructor.php on line 72

Cea mai recentă ediție

 

06.07.2015 07:44

04.07.2015 ”Business Factory 2” Episodul 8

Marea semifinală a primului reality show de business din ţară! În acest episod veţi afla la ce probă de foc au fost supuşi participanţii şi cine sunt cei 4 norocoşi care vor lupta pentru titlul de cel mai bun şi premiul de 50 000 lei.
Partenerul general al proiectului – compania Moldcell. 

Sondaj

Nu există nici un sondaj.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function generate_hot_faces_of_show() in /var/www/mbc.md/modules/shows/templates/hot_faces_of_show_template.php:2 Stack trace: #0 /var/www/mbc.md/templates/show_page_template.php(75): include_once() #1 /var/www/mbc.md/interfaces/default.php(64): include('...') #2 /var/www/mbc.md/content.php(654): include('...') #3 /var/www/mbc.md/index.php(78): include_once('...') #4 {main} thrown in /var/www/mbc.md/modules/shows/templates/hot_faces_of_show_template.php on line 2