Etajul X

Etajul X
Etajul X
  • Sâmbătă
  • 18:30

Vă invităm la terasa MBC de unde se deschide o priveliște minunată a Chișinăului de seară, la emisiunea “Etajul X. Este un alt gen de emisiune - care reunește oameni buni, oameni frumoși, oameni talentați, și de ce nu, personalități controversate, care au ceva de spus.

Punem în discuție subiecte care țin de evenimentele săptămânii curente, dar și subiecte de interes permanent: cum ar fi probleme stringente și fenomene întâlnite în societate. De asemenea, în cadrul emisunii aflați poveștile de succes ale unor oameni de afaceri, care ne povestesc despre cum este drumul către succes, ce dificultăți au întâmpinat și cum au reușit să le depășescă. Tot aici cunoașteți mulți oameni care au experiența lucrului în străinătate și care ne împărtășesc din ceea ce au învățat. În cadrul emisiuni, de asemenea promovăm tinerii talentați care au reușit să se realizeze și care servesc ca model pentru noile generații. Avem mulți invitați de onoare, printre care oameni de afaceri, experți, oficiali, oameni din diferite domenii de activitate, oameni din interiorul televiziunii MBC, dar și jurnaliști din alte televiziuni și presa scrisă.

Emisiunea “Etajul X” este una care tinde să sparga tiparele de discuție cu care suntem obișnuiți. Încercăm să schimbăm mentalitatea, vorbind despre lucruri vechi, dar într-o altă manieră. Emisiunea are și un caracter educativ-informațional, pentru că tot aici vorbim despre noile tendințe în alimentație, sport și stil de viață, dar și despre alte lucruri noi cu care vom încerca împreună să ne familiarizăm.

Cea mai recentă ediție

 

06.10.2014 10:32

06.10.2014 Etajul X: "EXISTĂ SAU NU CULTURA VINULUI ÎN MOLDOVA?"

06.10.2014 Etajul X 

Alte emisiuni

Etajul X 05.07.2014

De ce trebuie sa alegem produsele moldovenesti, fabricate acasa, in detrimentul celor de import? Pentru ca sunt mai calitative, mai bune si mai ieftine sau pentru ca sunt ale noastre si trebuie sa miz...

Etajul X 28.06.2014

Iata-ne, in sfarsit, pe micile ecrane! Mult asteptatul moment a sosit! Suntem mandri de noi si speram ca si telespectatorii nostri vor fi la fel de mandri de ceea ce vad si vor vedea in continuare la...