Video

În numele legii

 

19.10.2015 19:07

19.10.2015 În Numele Legii: Moldova - de la realitate la prognoze

Republica Moldova se confruntă cu probleme fără precedent. De la proteste organizate de platforma DA și socialiști în simbioză cu adepții ”Partidului Nostru”, epicentrul tensiunilor sociale a trecut și la agențiile de aplicare a legii. Acest fapt s-a întâmplat din cauza reținerii joi, pe 15 octombrie și ulterioarei dețineri pentru 30 de zile,a liderului Partidului Liberal-Democrat Vlad Filat. Acesta este învinuit de corupție pasivă. Martorul de bază al acestui proces este omul de afaceri și primarul Orheiului Ilan Shor, care, la rândul lui, este la fel învinuit de încălcarea legislației în gestionări bancare.

Invitații studioului MBC – politicianul Oazu Nantoi și jurnalistul independent și blogger Ilie Kiselev. Astăzi, noi vom discuta despre situația create în țară și eventualele căi de dezvoltare a acesteia. 

Alte video

Sondaj

Nu există nici un sondaj.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function generate_hot_faces() in /var/www/mbc.md/modules/faces/templates/hot_faces_template.php:7 Stack trace: #0 /var/www/mbc.md/templates/vfiles_template.php(68): include_once() #1 /var/www/mbc.md/interfaces/default.php(64): include('...') #2 /var/www/mbc.md/content.php(654): include('...') #3 /var/www/mbc.md/index.php(78): include_once('...') #4 {main} thrown in /var/www/mbc.md/modules/faces/templates/hot_faces_template.php on line 7