Tatiana Bahova

Televiziunea- un fenomen imbatabil, cu un efect narcotic. Asftel aș descrie acest întreg „organism” , care există pentru, și grație poporului. Zece ani de experiență la TV au trecut pentru mine ca un fulger. Cunosc mulți colegi de breaslă care s-au dezamăgit în această profesie. Însă în cazul meu, interacțiunea cu o mulțime de oameni incredibil de interesanți mi-a predominat alegerea de a rămâne în acest domeniu și să mă autoperfecționez. După finalizarea Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării în Universitatea de Stat din Sofia, eram sigură că voi rămâne în Bulgaria, însă circumstanțele m-au adus într-o zi la Chișinău, iar de atunci nu am mai putut pleca de aici.

Precum mulți jurnaliști tineri, am început activitatea la un post public de televiziune în funcție de reporter. Ulterior, am încercat să fiu co-autor și prezentatoare a unei emisiuni despre jurnalism de investigație (emoții nemaipomenite). Ultimii trei ani am prezentat buletine de știri.

MBC! Am acceptat oferta fără ezitare. Conceptu emisiunii pe care o moderez, precum și a întregului post, cu siguranță va satisface publicul. După părerea mea, spectatorul molodvean are nevoie de o platformă de informare pentru mediul de afaceri.

Facebook