Cristina Moldovanu

Desi am mers la facultatea de jurnalism, nu ma vedeam la tv. Ceea ce imi placea cel mai mult este - sa scriu… (si acum imi place) De aceea mi-am si inceput cariera, inca de pe mesele facultatii, in presa scrisa, initial pentru un site, apoi pentru o revista, apoi pentru alte publicatii. Imi placea sa ma joc cu cuvintele, imi placea sa ambalez o idee asa cum imi place mie, pentru ca mai apoi, cititorul sa o poata savura asa cum ii place lui… Imi placea sa scriu despre oameni interesanti, lucruri noi si inedite. Cel mai mult imi placeau interviurile de portret, pentru ca acolo puteam crea un climat de sinceritate și confesiune, realizand o convorbire, aparent simpla, spontana si "fara pretentii", dar care reusea sa descrie chiar si pana la cele mai ascunse laturi ale unui om.

Treptat, am simtit ca vreau ceva mai mult. Asa s-a intamplat ca am ajuns la stiri, la Pro TV, unde am facut reporterie. A fost o perioada in care am invatat mult si cu adevarat ce inseamna televiziune. Apoi, am venit la Publika TV- care era un proiect unic pe atunci - prima televiziune de stiri. Am prezentat stirile diminetii timp de 4 ani, in care am intalnit zorii zilei impreuna cu niste oameni minunati si profesionisti. A fost o perioada in care am invatat ce presupune emisia in direct, in care simtit emotia unui breaking news si am trait alaturi de telespectatori evenimente spectaculoase in derulare.

Voi fi mereu recunoscatoare tuturor persoanelor care m-au ajutat sa cresc si de la care am reusit sa fur meserie…

Dar uite ca viata ne pregateste si alte provocari frumoase! Si anume- Moldavian Business Channel! Mi s-a oferit sansa sa fac ceva mai mult! Sa prezint principalul buletin de stiri de business si, in paralel, sa revin la prima si marea mea dragoste, dar, intr-o alta maniera. Acelasi climat de sinceritate si confesiune, aceleasi interviuri, aceleasi discutii spontane si “fara pretentii”, dar in cadrul unei emiusiuni de autor. O da! Cu adevarat, o mare provocare! Acum, pot sa afirm cu certituduine ca emisiunea “Etajul X” este o emisiune la care am visat… O altfel de emsiune despre lucruri serioase, dar discutate intr-o maniera nepretentioasa, intr-o atmosfera a la “ca acasa”.

Ca acasa, ma simt si aici, la MBC!

Facebook