25.11.2014 16:22

APARATE DE VENDING, EVACUATE PENTRU A INSTALA ALTELE?

Legea este lege, dar nu pentru toți. Cel puțin asta este concluzia când analizăm cazul unui tânăr antreprenor din capitală care a rămas fără 3 aparate de vending, după ce acestea au fost evacuate forțat de autorități. Surpriza însă este că în locul lor au apărut peste noapte alte frigidere și aparate. După numeroase adresări prin instanțe, tânărul s-a adresat postului nostru de televiziune în căutarea dreptății.

Fiind invitat la emisiunea ”în numele Legii”, Maxim Țurcan, a povestit în detalii calvarul instanțelor prin care trece. Totul însă a pornit după ce a fost rugat să evacueze aparatele în care a investit mii de euro.

Tânărul povestește că nu a știut o vreme unde se află aparatele, iar când le-a găsit, a constatat că acestea nu mai pot funcționa, iar conform unor surse, aparatele instalate în locul celor evacuate ar aparține unei firme apropiate de rudele primarului Chirtoacă.

Tânărul a acționat în instanță autoritățile și așteaptă ca justiția să îi dea dretptate. Cazul va fi monitorizat și sub egida emisiunii ”În numele Legii”.

Comentarii