15.10.2014 14:13

GERMANIA OFERĂ AJUTOR PENTRU PRODUCĂTORII MOLDOVENI

Foto: trm.md


Germania e pregătită să ofere asistență producătorilor din Republica Moldova. Acest rezultat a fost obținut în urma întrevederii care a avut loc în Germania dintre prim-ministrului, ministrului Economiei, Andrian Candu, și mai mulți oficiali germani.

Potrivit comunicatului, plasat pe site-ul Ministerului Economiei, Germania va oferi suport pentru producătorii moldoveni sub formă de trening-uri și contacte, astfel încât să-și poată ajusta producția la standardele europene și să beneficieze din plin de relația cu UE.

Acest subiect a fost discutat de Andrian Candu și în cadrul întrevederii pe care a avut-o cu președintele Asociației Economiei Germane pentru Cooperarea cu Europa de Est si cu reprezentanţi ai mediului de afaceri.

În rezultatul acestei întâlniri, Asociaţia Economiei Germane s-a oferit să fie o platformă directă a business-ului german pentru Moldova. Mai mult, OMV va facilita venirea altor companii germane de succes în Republica Moldova. Asociația Economiei Germane pentru Cooperarea cu Europa de Est este cunoscută prin faptul că promovează activitățile economice germane în 29 de state din Europa de est, Asia Centrală şi țările din Caucaz.

Comentarii