20.11.2014 10:21

SECRETE DE BAZĂ ÎN MARKETING! CE SFATURI DAU ANTREPRENORII PENTRU O AFACERE DE SUCCES

"Dăruiți clienților emoții și vindeți produsele de care ei au nevoie." Anume așa au fost îndemnați să acționeze viitorii patroni de întreprinderi mici. Această formulă universală de marketing a fost prezentată în cadrului unui training, desfășurat cu ocazia Săptămânii antreptrenoriale în Moldova.

Moderatorii trainingului le-au dezvăluit potențialilor antreprenori mai multe subtilități ale activității comerciale. În special, ei i-au atenționat asupra unor greșeli manageriale frecvente, cum ar fi absența unei planificări și încrederea că lucrurile ar putea merge de la sine. Totuși, regula numărul unu a marketingului impune să-ți cunoști clientul și să creezi o legătură emoțională cu el, spun experții în vânzări.

Tinerii, prezenți la training, spun că doresc să cunoască mult mai multă teorie în marketing, pentru ca apoi să implementeze toate cunoștințele acumulate în practică, or, aceștia, deși plini de entuziasm și idei îndrăznețe, conștientizează perfect, că fără o pregitire teoretică temeinică, succesul nu are de unde să vină.

În cadrul trainingului, s-a mai vorbit despre importanța relațiilor publice și desfășurarea unor campanii de comunicare la costuri mici, dar cu impact major.

Comentarii