28.11.2016 11:00

Usatîi îi cheamă la discuții pe Dodon și Năstase

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, îi îndeamnă pe foștii săi parteneri de proteste să se așeze la masa de discuții, pentru a găsi soluții la cele mai actuale probleme, notează NOI.md.


Renato Usatîi a declarat că președintele ales, Igor Dodon, este deschis pentru cooperare cu forțele de opoziție extraparlamentare. În opinia lui, discuțiile ar trebui să se axeze pe cîteva subiecte: declanșarea alegerilor anticipate și numirea procurorului general.

„Astăzi trebuie să ne unim cu toții. Cred că noi, opoziția din afara Parlamentului – Partidul DA, Partidul Nostru, alte forțe politice sănătoase – trebuie să elaborăm acum o strategie bine gîndită, să punctăm și noi niște întrebări. Am auzit că Dodon este gata să discute cu opoziția extraparlamentară, să discutăm ce e cu alegerile anticipate, cu procurorul general și cu multe altele. Dacă o să începem să ne certăm dreapta cu stînga, iar o să fim divizați în proeuropeni, proruși, proromâni, n-o să obținem absolut nimic. Ăsta este jocul care îi convine lui Plahotniuc, de asta i-a și scos pe unioniști de cîteva ori”, a declarat Usatîi în cel mai recent mesaj video al său.

SURSA

Comentarii