14.09.2016 08:45

Fructe şi conserve din Moldova la „World Food Moscow-2016”

Fructe şi legume, conserve din Moldova sînt prezentate la Expoziția internațională de produse alimentare „World Food Moscow-2016”.

Expoziţia este organizată în perioada 12-15 septembrie 2016 în pavilioanele Complexului Expozițional „Expocentru” din oraşul Moscova.

Potrivit comunicatului Ambasadei Republicii Moldova în Rusia, anul curent, cu un stand național unic participă 12 companii din cadrul Asociației Producătorilor și Exportatorilor de Fructe „Moldova Fruct” din Moldova, specializate atît în creșterea fructelor, cît și în comercializarea acestora. De asemenea, la expoziția menționată, cu un asortiment bogat de producție conservată participă întreprinderea SA „Alfa-Nistru”.

Dumitru Braghiș, ambasadorul Republicii Moldova în Federația Rusă, a vizitat standurile companiilor moldovenești participante la expoziție, unde a luat cunoștință de producția oferită pentru export de producătorii moldoveni.

Participarea la expoziție a companiilor moldovenești a fost organizată de Asociația „Moldova Fruct” și compania expozițională SRL „Axar”, cu suportul Ambasadei Moldovei în Federația Rusă.

SURSA

Comentarii