30.09.2016 09:35

Apple ar putea renunţa la modelul 7S şi ar putea lansa direct iPhone 8

Un angajat al unui centru Apple din Israel, ce se ocupă cu dezvoltarea componentelor hardware pentru telefoanele produse de compania americană, a declarat că noul iPhone 8 va fi „total diferit”, informează Daily Mail.

Ultimul telefon produs de Apple, iPhone 7, a fost lansat de curând, însă fanii companiei aşteaptă deja să afle ce noutăţi va avea viitorul model – iPhone 8.

Chiar dacă detaliile despre noul smartphone sunt ţinute secrete, sunt voci ce spun că viitorul model de telefon va fi total diferit faţă de tot ce a fost lansat până acum. Un angajat al unui centru Apple din Herzliya, Israel, unde sunt produse componentele hardware pentru iPhone 8, a furnizat câteva informaţii despre noul model.

Angajatul, al cărui nume nu a fost făcut public, a declarat pentru Business Insider că iPhone 8 „va fi diferit de viitoarele modele”, asemănările anterioare fiind de altfel criticate de utilizatori, ce s-au plâns de faptul că nu sunt prea multe schimbări la noile versiuni de telefoane.

Până acum nu se ştiau prea multe lucruri despre noul model de iPhone, chiar dacă o sursă din interior ce a vorbit cu Nikkei Asian Review a declarat că telefonul va avea un ecran curbat, rivalizând astfel cu Samsung S7 Edge, lansat în februarie 2016.

De obicei Apple lansează un nou model, urmat de o versiune „S” în anul următor, astfel că utilizatorii se aşteaptă ca în 2017 să fie lansat iPhone 7S. Cu toate acestea, angajatul Apple a folosit în conversaţia avută cu sursa amintită mai sus cuvintele „iPhone 8″, sugerând că Apple ar putea sări peste versiunea 7S.

Angajaţii din Herzliya se ocupă în special cu dezvoltarea componentelor hardware ce ţin în special de camere foto/video, microcipuri şi tehnologii wireless, fiind al doilea centru Apple de cercetare şi dezvoltare, conform The Times of Israel, astfel că, după cum a declarat şi angajatul de acolo, o cameră şi mai bună va fi cu siguranţă o componentă a noului model iPhone 8.

SURSA

Comentarii