10.03.2016 08:02

Microsoft amână update-ul Redstone pentru Windows 10

Cei care se așteptau ca actualizările Redstone pentru Windows 10 să iasă în acest an vor trebui să mai aștepte o perioadă. Microsoft a decis să amâne Redstone 2 până la anul în primăvară.

Fiind printre primele cele mai importante update-uri pentru Windows 10 de până acum, Microsoft a anunțat inițial că va face disponibile cele două noi actualizări în acest an. După Redstone 1 care va veni în vară, Redstone 2 nu va mai fi disponibil pentru descărcare în acest an, ci în primăvara lui 2017, scrie playtech.ro.

Microsoft a plănuit trei mari update-uri pentru Windows 10 până acum: update-ul Treshold care a venit anul trecut, Redstone care va trebui să vină în vară și Redstone 2, care ar fi trebuit să fie lansat în noiembrie acest an, dar a fost amânat în primăvara anului viitor.

Conform ZDNet, Redstone 2 va fi amânat din cauza faptului că Microsoft pregătește o serie nouă de produse anul acesta. Nu se știe exact ce fel de dispozitiv vrea gigantul din Redmond să lanseze până în primăvara lui 2017, dar putem suspecta o nouă serie de tablete Surface, sau chiar alte aparate complet noi.

Între timp, Microsoft încearcă toate metodele posibile de a forța utilizatorii să treacă pe Windows 10, iar Edge are probleme serioase în privința securizării datelor personale ale utilizatorilor. În această situație, nu vad ce motive ar avea cu adevărat Microsoft să se grăbească în aducerea unor noi update-uri pentru Windows 10, decât doar dacă sunt cu adevărat necesare.

Comentarii