17.05.2019 18:06

Prima reacție a miliardarului care și-a pierdut copiii în Sri Lanka

Copleșiți de valul de simpatie și compasiune cu care au fost înconjurați după tragedia cumplită care le-a lovit familia, miliardarul danez, din spatele brandului Asos, Anders Holch Povlsen și soția lui Anne au făcut un gest impresionant.

Cu o avere estimată la peste 6 miliarde de euro, danezul Anders Holch Povlsen și soția și partenera lui de afaceri, Anne, au vorbit pentru prima dată despre tragedia care le-a îndoliat familia, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro

Anders și Anne au publicat în două ziare scoțiene, locale, scrisori deschise prin care le mulțumesc localnicilor pentru sprijinul arătat după moartea celor 3 copii ai lor: fiul Alfred, de 5 ani, fiicele Alma, de 15 ani și Agnes, de 12 ani.

Printre cele 258 de persoane ucise în atacurile devastatoare, de pe 21 aprilie, s-au numărat și trei dintre copiii cuplului danez. Toți erau cazați la hotelul Shangri-La din capitala Colombo, când au început atentatele. 

Singura care a supraviețuit este fiica lor de 10 ani, Astrid, lucru pentru care cei doi părinți s-au declarat ”recunoscători”.

Impresionați de compasiunea și mesajele primite de la scoțieni, cei doi danezi au decis să le mulțumească în mod public. De altfel miliardarul este cel mai mare deținător privat de terenuri în Scoția, unde obișnuia să meargă în vacanțe cu toți copiii.

”Vă suntem recunoscători din inimă pentru condoleanțele, compasiunea și gândurile călduroase pe care le-am primit după pierderea tragică a celor trei copii iubiți și frumoși : Alfred, Agnes și Alma.

Regiunea Scottish Highlands a oferit amintiri trainice și speciale familiei noastre. Tocmai din acest motiv, numeroasele cuvinte de alinare ne-au dat putere și ne-au atins inimile.

Gândurile și condoleanțele noastre merg către multe familii nevinovate care de asemenea au pierdut persoane iubite în tragedia din Sri Lanka.

În această imensă tristețe, suntem sincer recunoscători că am rămas uniți cu fiica noastră, Astrid.

Amintirea plină de iubire a celor trei copii ai noștri, spiritele și sufletele lor minunate vor fi mereu în inimile noastre”.



SURSA

Comentarii