08.09.2016 12:05

Trump: Eu voi avea relații foarte bune cu Putin

Donald Trump, candidatul la prezidențiale din SUA din partea Partidului Republican afirmă că în cazul în care va câștiga alegerile prezidențiale, acesta va crea o legătură „foarte, foarte bună” cu președintele rus, Vladimir Putin.

Acesta a ținută să amintească și de ratingul lui Putin, care este de aproximativ 82%, scrie realitatea.md.

„Din momentul în care acesta m-a numit genial, eu voi primi acest compliment. Cred că voi reuși să mă înțeleg cu el. În cadrul acestui sistem, el a fost un lider mult mai bun decât președintele nostru”, a afirmat Trump.

Jurnaliștii mai precizează că Trump deseori își aduce aminte de declarații lui Putin din luna decembrie în care acesta spunea că miliardarul Trump este un „om foarte luminos, talentat”.

Totodată, acesta spune că a fost tot timpul împotriva introducerii trupelor armate în Irak. „Am auzit că Hillary Clinton nu este împotriva războiului din Irak, eu am fost absolut împotrivă. Eu am menționat că ea va destabiliza Orientul Mijlociu”.

Amintim că Donald Trump a fost nominalizat în mod oficial drept candidatul republican pentru funcția de președinte al SUA.

SURSA

Comentarii