11.11.2015 13:14

Cinci persoane au fost condamnate la detenţie pentru jefuirea şi asasinarea unui cetăţean al Turciei

Cinci persoane implicate în omorul şi jefuirea unui cetăţean al Turciei au fost condamnate la un termen de la 6 la 17 ani de închisoare cu executare. Ancheta cu privire la dosarul asasinatului unui antreprenor turc a durat mai bine de doi ani.

La începutul anului 2013, în propriul apartament din Chişinău a fost ucis un businessman de origine turcă în vârstă de 61 de ani. În urma căutărilor au fost reţinuţi toţi cei cinci complici ai infracţiunii – trei domnişoare şi doi tineri. Procuratura capitalei a investigat cazul mai bine de doi ani şi a dovedit vinovăţia suspecţilor.

Una dintre domnişoare şi cei doi tineri complici la comiterea asasinatului şi jafului premeditat au fost condamnaţi la un termen de la 14 la 17 ani de privaţiune de libertate cu executare.

Alte două tinere care au fost implicate doar în jaf vor sta la închisoare câte şase ani fiecare.

Reamintim că domnişoarele care se aflau în vizită la un cetăţean al Turciei au povestit unui cunoscut de-al lor despre proprietatea cetăţeanului străin. Acesta a atras încă un complice, care a fost convins să participe la jefuirea turcului. Gazda le-a deschis uşa infractorilor, după care aceştia au strangulat-o şi au sustras două telefoane mobile şi un inel de aur în valoare de cel mult şapte mii de lei.

Sursă: noi.md

Comentarii