23.02.2016 13:41

Contrabandă cu medicamente din Republica Moldova în Spania

Inspectorii vamali și polițiștii de frontieră au descoperit luni peste 1.300 de comprimate şi fiole cu substanţe anabolizante la punctul de trecere Sculeni, într-un microbuz care transporta colete neînsoțite din Republica Moldova în Spania.

În seara zilei de luni, pe sensul de ieșire din țară, s-a prezentat un cetățean moldovean la volanul unui „Volkswagen LT-35”, cu numere de înmatriculare în străinătate. Din declarațiile conducătorului auto, s-a constatat că acesta transporta colete neînsoțite în Spania, totodată menționând că nu deține alte bunuri ce necesită a fi prezentate controlului.

Datortită unei analize profunde a indicatorilor de risc, echipa de control a supus unitatea auto unei verificări suplimentare.

În rezultat, într-un coletul amplasat în compartimentul marfar al microbuzului, au fost descoperite 1.260 comprimate și 60 fiole cu substanțe anabolizante „Cleubuterol”, „Danabol”, „Strombafort”, care urmau să fie scoase din țară prin eludarea controlului vamal, anunță oamenii legii.
er

few

re


Comentarii