08.02.2015 12:11

Un nou caz de ESCROCHERIE în Chișinău! Mai multe femei au fost lăsate fără bani

Un bărbat de 38 de ani, cetăţean al României, a fost reţinut de oamenii legii într-un centru comercial din Chişinău, fiind bănuit că a însuşit prin înşelăciune şi abuz de încredere sume de bani de la mai multe femei cu care ar fi avut relaţii, transmite IPN.

Potrivit Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, în cadrul acţiunilor de urmărire penală s-a constatat că bănuitul ar fi însuşit doar de la o femeie peste 300 de mii de lei, bani pe care nu i-a restituit.

Şeful serviciului de presă al Direcţiei de Poliţie, Adrian Jovmir, a declarat că bărbatul va fi cercetat penal pe teritoriul Republicii Moldova, iar dacă va fi găsit vinovat, riscă închisoare de la 8 până la 15 ani.

Temei pentru urmărirea penală au servit plângerile depuse de 3 femei din capitală, iar în acest context oamenii legii îndeamnă persoanele care au avut de pătimit din cauza bărbatului să se adreseze la inspectoratul de sector sau să informeze Dispeceratul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, la numărul de telefon: (022) 54-20-63.

Comentarii