23.09.2014 14:31

ZECI DE LOCUINȚE, FĂRĂ ENERGIE ELECTRICĂ! FURTUNA DE IERI A FĂCUT RAVAGII ÎN MOLDOVA

Furtuna și vantului puternic din seara trecută au făcut ravagii în 18 localitati din 7 raioane ale țării. Mai multe locuințe au rămas partial deconectate de la energia electrica in dimineata zilei de astazi, 23 septembrie. Ofiterul de presa al Serviciului Protectiei Civile si Situatiilor Exceptionale, Diana Țurcan, a declarat pentru MBC că cele mai multe sate deconectate de la lumina au fost în raioanele Ștefan Vodă și Căușeni.

Potrivit ultimelor informații oferite de Serviciului Protectiei Civile și Situatiilor Exceptionale, în urma ploii cu vânt puternic din această noapte, către ora 06.00 dimineață, rămâneau a fi deconectate de la energia electrică mai multe localități din raioanele: Sângerei, Soroca, Florești, Anenii Noi, Stefan Vodă, Ialoveni și Căușeni.
"Echipele specializate: Red Nord, Red Nord Est și Red Unionfenosa au început de dimineață lucrările de rastabilirea energiei electrice", a anunțat Diana Țurcan, ofițer de presă al Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale.
Totodată, Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale a informat că nici un cetățean nu a apelat la serviciile pompierilor sau a salvatorilor.

Comentarii