15.01.2015 09:02

Călătorii sănătoase! În Europa există AEROPORTURI unde poți face SPORT

Cei care calatoresc frecvent cu avionul stiu ce inseamna tulburarea rutinei zilnice. Probabil cea mai resimtita intrerupere a obiceiurilor de zi cu zi este lipsa exercitiilor fizice, combinata cu mesele luate pe fuga. Sa ”inghesui” sportul in itinerariul tau atat de plin pare de multe ori o misiune imposibila, dar trebuie sa stii ca unele aeroporturi adapostesc adevarate centre de fitness.

Industria de travel a realizat ca sportul este o prioritate printre calatori. Aeroporturi din toata lumea incearca sa puna la dispozitia turistilor centre de fitness si alte facilitati care ofera posibilitatea petrecerii active a timpului petrecut departe de casa, intre doua zboruri.

Iata mai jos 3 aeroporturi din Europa care se aliniaza la aceasta tendinta internationala:

1. Aeroportul din Zurich

Aici poti inchiria o bicicleta sau o pereche de role. Daca esti adeptul exercitiilor la sala, te poti duce direct la “oaza de wellness si fitness” din cadrul Hotelului Radisson Blu. Nu te ingrijora ca ai putea sa transpiri prea mult, sunt si dusuri acolo.

2. Aeroportul Schiphol din Amsterdam

Pe langa o sala de sport, centrul Sheraton Fitness and Spa din cadrul aeroportului ofera acces la sauna si la asa numitele “rainforest showers”. Aici ai la dispozitie si o cafenea, mancare si bautura sanatoasa. Un permis de o zi costa in jur de 20 euro.

3. Aeroportul din Munchen

Centrul Hilton Munich Airport fit&fly Spa este dotat cu o piscina mare, lumina naturala si o sala de fitness disponibila non-stop. Intre terminalele 1 si 2, centrul dispune de benzi de alergat, biciclete statice, si o mare varietate de echipamente dedicate exercitiilor de forta.

sursa: dailybusiness.ro

Comentarii