13.05.2019 05:33

Horoscop 13 mai 2019: Experienţe de neuitat şi o achiziţie scumpă

În această zi, astrologii vă sfătuiesc să acceptaţi orice propunere din partea celor apropiaţi, de încredere. Aţi putea ieşi în parc, în oraş, într-o minivacanţă sau veţi putea începe un nou hobby.

În orice caz, este un moment bun pentru lucruri noi, deci aveţi curaj şi deschidere spre experienţe noi, de neuitat, transmite Știri.md cu referire la observator.tv.

Horoscop 13 mai 2019 Berbec

Berbecii pot experimenta în afaceri, în această zi. Pe scurt, vă puteţi asuma riscuri, şansele de câştig sunt destul de mari. Căutați o modalitate mai eficientă de a vă efectua cu succes sarcinile și de a învăța de la cei mai experimentaţi. În plus, puteți găsi noroc în crearea unor noi legături de prietenie. Cei care s-au simțit singuri în ultima vreme ar putea să fie mai deschişi şi să iasă la întâlniri romantice.

Taurii s-ar putea simţi uşor inferiori într-un anumit context. Dacă aveți încredere în puterea voastră și cea a celor apropiați, veți depăși rapid acest complex. În cariera voastră este posibil să primiți mai multe oferte pentru avansare. Asigurați-vă că vă aflați printre cei descurcăreţi din birou pentru a profita din plin de oportunitățile prezentate astăzi.

Horoscop 13 mai 2019 Gemeni

Gemenii au micul ghinion de a fi în prezenţa cuiva neplăcut în această zi, dar nu-i nimic. Dacă puteți găsi grația și puterea de a face față acestei persoane arogante timp de câteva ore, veți fi recompensat cu o șansă de a demonstra tuturor nu numai că aveţi răbdare, ci că puteţi rezolva cu tact orice tensiune.

Horoscop 13 mai 2019 Rac

Racii ar putea ieşi la cumpărături în această zi. Aveţi însă grijă la bugetul vostru şi nu vă avântaţi în cheltuieli nejustificate, doar de dragul de a pune mâna pe anumite lucruri costisitoare. Indicat ar fi să mergeţi alături de cineva drag, astfel ei vă vor ajuta să luaţi deciziile corecte şi veţi ajunge acasă cu un bagaj de cumpărături bine gândit.

Horoscop 13 mai 2019 Leu

Este foarte posibil ca astăzi să fi obligat să ai grijă de o rudă bolnavă. Dacă nu poţi să ai grijă de persoana respectivă la domiciliu, solicită intervenţia specialiştilor. Faptele tale bune vor fi în mod sigur răsplătite. Pe linie profesională nu îşi merge foarte bine. În ciuda efortului depus, planurile tale par că bat pasul pe loc. În plus, evită să faci investiţii semnificative. Nu este momentul potrivit să-ţi pui finanţele în pericol.

Horoscop 13 mai 2019 Fecioară

Efortul depus pe parcursul weekendului te face să te simţi. Dacă ai o acţiune importantă programată în această dimineaţă, ar fi bine să te trezeşti cu o cană zdravănă cu cafea. Oamenii trebuie să vadă cea mai bună variantă a ta. Nu e loc de compromisuri. Abia spre seară lucrurile se mai liniştesc pentru tine. Bucură-te cât mai mult de orele de linişte. Ideal ar fi o ieşire în oraş cu un grup restrâns de prieteni sau să-ţi petreci seara acasă, pe canapea, citind o carte.

Horoscop 13 mai 2019 Balanţă

Ai atenţie la comportamentul şi solicitările persoanei iubite. Ar fi păcat să-ţi pui relaţia în pericol din cauza unor motive minore. Gândeşte-te şi la nevoile celuilalt când organizezi participarea la un eveniment. Ascultă opinia celuilalt şi iartă anumite ieşiri, chiar dacă s-ar putea să te simţi ofensat. Pe partea financiară trebuie să înţelegi că vei avea de câştigat de pe urma efortului depus, chiar dacă eventuala răsplata se mai lasă aşteptată.

Horoscop 13 mai 2019 Scorpion

Îi ajuţi pe ceilalţi având câteva intervenţii inspirate. Chiar dacă oamenii nu îţi dau întotdeauna dreptate, trebuie să ai încredere în instinctul tău. Vor înţelege că soluţia propusă de tine este cea mai bună. Dacă te enervează că cineva apropiat nu te lasă să îl ajuţi, dă-te la o parte şi lasă-l să-şi vadă de treaba. În final lucrurile se vor lămuri. La finalul zilei, când vei trage linia, îţi vei da seama că ai avut o zi extrem de productivă.

Horoscop 13 mai 2019 Săgetător

Astăzi, Săgetătorii se luptă cu demonii interiori. Sfatul astrelor este să-ţi menţii psihicul tare.  Ca o recompensă pentru victoria ta asupra lucrurilor care vor să te tragă înapoi, vei avea mare succes în dragoste și la locul de muncă. Dacă intenționezi să dai un refresh în dulapul cu haine, este momentul cel mai bun pentru o sesiune de cumpărături. Seara aduce aduce o conversație cu rezultate neașteptate.

Horoscop 13 mai 2019 Capricorn

Capricornii vor lupta cu un sentiment de gelozie pe care îl au faţă de succesul unei persoane apropiate. Este bine să te bucuri pentru acea persoană şi să fii animat de dorinţa de a realiza acelaşi lucru. Cu cât puteți treci mai repede la fapte, cu atât mai repede veţi reuşi. Seara, o plimbare în aer liber vă dă aripi.

Horoscop 13 mai 2019 Vărsător

Astăzi, Vărsătorii intră  într-un proces de sbimbare. Pe toate planurile. Atât în planul personal, cât şi la locul de muncă. Multe lucruri se vor întâmpla simultan, iar asta îţi poate induce o stare de nervozitate, dar trebuie să te repliezi şi să te gândeşti că toate aceste schimbări te îndreaptă spre mai bine, spre o viaţă mai frumoasă. Respiră adâncă şi lasă-te dus de val. 

Horoscop 13 mai 2019 Pești

Peştii au astăzi tot felul de idei năstruşnice. Nu te opri, indiferent de cât de îndrăzneţe ar părea. Dacă le poți pune în aplicare, ai încredere, te afli pe drumul cel bun pentru avansare. Același lucru se poate aplica și în viața ta personală dacă ești singur. După ce ai lucrat atât de mult în timpul zilei, seara încearcă să te relaxezi cu o carte, o plimbare sau vorbind cu prietenii.


SURSA

Comentarii