28.11.2014 11:25

NEBUNIA "BLACK FRIDAY". MILIOANE DE OAMENI ABUNDĂ MAGAZINELE

Milioane de oameni din întreaga lume au dat buzna în magazine azi dimineață încă de la primele ore. Mulţi dintre ei au stat la rând mai mult de 24 de ore, în corturi, pentru a fi siguri că vor putea să-şi cumpere produsul mult visat la un preţ foarte mic, cu ocazia reducerilor de "Black Friday".
În mai multe magazine din Marea Britanie a fost nevoie chiar de intervenţia poliţiei pentru a ţine mulţimea sub control.

În Statele Unite, de unde a pornit tradiţia de "Black Friday", mulţi au preferat să sărbătorească Ziua Recunoştinţei la cozi, în loc să stea cu familia.


Cum era de aşteptat, nu au lipsit bătăile şi furturile. Pentru cei care nu au vrut să stea la cozile infernale, cumpărăturile online au fost o soluţie. Însă stocurile s-au epuizat rapid.


Această zi specială deschide sezonul cumpărăturilor pentru sărbătorile de iarnă. Termenul are originea în Philadelphia de acum aproape 50 de ani iar în trecut era folosit de către polițiști, care denumeau ziua care succede sărbătorii Ziua Recunoștinței – Black Friday, din cauza traficului infernal. Această zi pică întotdeauna între 23 și 29 noiembrie.

Comentarii