21.11.2014 15:53

ZUMZĂITUL ALBINELOR ADUCE SĂNĂTATE! VEZI CE TERAPIE PRACTICA UN BĂRBAT DIN SÂNGEREI

Mică, dar miraculoasă! Așa e căsuța unui apicultor din raionul Sângerei. Măsoară 2 m. pătrați, spațiu accesibil doar pentru patru stupuri de albini amenajate sub formă de două paturi. Potrivit apicultorului, această construcție reprezintă o modalitate de întremare a sănătății, practică, adusă din Ucraina.

Despre acest leac, Iurie a aflat în timp ce se afla la un congres al apicultorilor din Ucraina. După ce a văzut și a aflat toate detaliile s-a decis să-și construiască o astfel de căsuță în inima prisacii sale. Potrivit lui, aceasta este construită din lemn de tei, iar acoperișul, după modelul piramidelor egiptene pentru a atrage energia cosmică împreuna cu mirosul și energia albinelor. Astfel, această terapie te ajută să scapi de durerile de articulații și îmbunătățește activitatea sistemului nervos.

Apicultorul susține că ar putea să își deschidă o afacere în acest sens, dacă vor apărea mai mulți clienți, primii desigur fiind membrii familiei care au început să creadă în puterea vindecătoatre a căsuței miraculoase chiar după prima sesiune de terapie.

Această terapie naturistă are și câteva interdicții. Înainte de a recurge la aceasta, clientul trebuie să se asigure că poartă haine curate și naturale. De asemenea este interzis accesul persoanelor alergice la produsele apicole și purtătoare de infecții și boli precum turbeculoză. Și febra este o contraindicație.

Precizăm că astfel de terapii sunt frecvent folosite în România și Ucraina, unde în instituțiile de întremare sunt construite zeci de astfel de încăperi. În Republica Moldova, astăzi există doar un sanatoriu, unde se practică acest gen de terapie naturistă, prețul pentru o sesiune variind între 50- 100 de lei.

Comentarii