22.03.2016 14:40

Palihovici: Am fost martoră la atacurile teroriste de la Bruxelles

Vicepreședintele Parlamentului Liliana Palihovici, aflată într-o vizită oficială în capitala Belgiei, susține că a fost martoră la atacurile teroriste din această dimineață.

Deputata a condamnat atacurile soldate cu numeroase victime, relatează NOI.md.

„În această dimineață, din păcate, am fost martora atacurilor teroriste care au avut loc la Bruxelles, soldate cu numeroase pierderi de vieți ale unor oameni nevinovați. Pe această cale, dragi prieteni, în numele cetățenilor, al Parlamentului Republicii Moldova și al meu personal, exprim solidaritate și compasiune pentru toți cei care au suferit în urma atacurilor teroriste. Am încrederea că, prin eforturi comune, securitatea europeană și internațională va fi asigurată și fortificată”, a declarat Palihovici.

Precizăm că o delegație a Parlamentului Republici Moldova, din care fac parte deputații Marian Lupu, Oxana Domenti, Dumitru Diacov, Artur Reșetnicov, Liliana Palihovici și Valentina Buliga, se află în vizită la Bruxelles. Unii dintre parlamentari participă la Reuniunea Adunării Parlamentare Euronest, iar alții – la Forumul femeilor din cadrul Euronest. Conducerea Parlamentului de la Chișinău a confirmat că demnitarii moldoveni sînt în afara oricărui pericol.

SURSA: NOI.MD

Comentarii